Immunovet

Immunovet

Cicáink védelme ősszel

2021. november 12. - Immunovet

Ősszel és télen, a hideg idő és korai sötétedés miatt kutyáink mellett cicáinkra is érdemes fokozott figyelmet fordítani. Kijárós cicák esetén fontos, hogy a késő délutáni, kora esti aktivitásuk idején ilyenkor már rosszak a látási viszonyok, így forgalmas utak mellett gyakrabban fordulhatnak elő balesetek. Megeshet az is, hogy csapadék elől a cicák bebújnak a garázsba melegedni, így mindig legyünk körültekintőek autózásnál, és saját állatunkra is vigyázzunk, ha kijár a kertből.

Ha a kinti cica a hideg időre bentlakóvá válik, és ugyanannyi táplálék mellett kevesebbet mozog, előfordulhat elhízás, amely azonban könnyen megelőzhető több beltéri játékkal, vagy kevesebb jutalomfalattal. Ilyenkor zajlik le a nyári bunda vedlése és cseréje a télire, még benti állatok esetén is, így érdemes őket rendszeresen fésülni, hogy megelőzzük nagy szőrcsomók lenyelését. A fésülés egyúttal jó alkalom a bunda és a bőr átnézésére, hogy nem találunk-e rajta sérülést, élősködőt vagy más elváltozást. Kutyáink mellett cicáinkat is fontos óvni a fagyálló mérgezéstől, valamint érdemes erősíteni immunrendszerüket, például Immunovettel, hogy ellenállóbbak legyenek a fertőző betegségekkel szemben.

Termékeinket ajánlja - Macskamánia Magyar Macska Egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://immunovetyourpet.blog.hu/api/trackback/id/tr2916753528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása